• Waiting for the Huntsman #2 van Michiel Leegerstee thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 197761

Waiting for the Huntsman #2

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Waiting for the Huntsman #2 van Michiel Leegerstee

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Slipjacht: Rode, blauwe en zwarte jasjes, briesende paarden en een grote groep gedreven jachthonden. De "Sliptrekker" heeft een spoor getrokken met een zo geheten slip, een stuk stof dat doordrenkt is met vossenurine. Het is aan de honden om dat spoor te vinden en de ruiters te leiden naar de prooi. Als de honden het einde van het spoor gevonden hebben volgt de 'kill'. Als beloning voor hun werk krijgen de honden een koeienpens van de Huntsman en wordt er op hoorns geblazen."

Over Michiel Leegerstee

Michiel Leegerstee profielfotoMichiel heeft een brede belangstelling op het gebied van fotografie en is constant op zoek naar een beter en/of mooier plaatje door verdieping in de techniek, het onderwerp en de ontdekkingstocht naar nieuwe uitdagingen. Een grote passie is Natuurfotografie, dit sluit aan bij zijn opleiding voor erkend IVN Natuurgids

In het voorjaar ligt de nadruk op Macro + WildLife o.a. in de Oostvaardersplassen. In de overige seizoenen krijgen landschap- en evenementenfotografie meer aandacht.

Alle werken